Gerard López: “Tenim l’objectiu de ser el millor equip de la segona volta i de tornar a guanyar al Mini”

Gerard López: “Tenim l’objectiu de ser el millor equip de la segona volta i de tornar a guanyar al Mini”

L’entrenador del Barça B ha parlat del duel d’aquest dissabte contra el filial valencianista (18.15 hores) al Miniestadi amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

El Barça B rep la visita aquest dissabte del València Mestalla (18.15 hores / Esport 3), un equip en una situació similar a la taula però que arriba en bona dinàmica després de guanyar el Reus. Gerard López compta amb sis baixes importants per les lesions d’Ortolá, Palencia, Xemi, Dani Romera i Samper i la sanció per acumulació de targetes grogues de Borja López. Això sí, el de Granollers recupera Fali després de la sanció. A més, els juvenils Aleñá, Carbonell i Mujica s'han entrenat tota la setmana amb el filial.

Gerard López ha comentat el següent a Barça TV com a prèvia del partit:

“Està clar que tenim baixes importants, però ja les hem tingut les últimes setmanes. Hi ha gent que està esperant oportunitats i és el moment de reivindicar-se”.

“Queden tres partits que hem de competir al màxim; els dono un tractament d’un partit importantíssim per trencar la mala ratxa de resultats”.

“Tenim l’objectiu de ser el millor equip de la segona volta, volem tornar a guanyar al Mini, que fa dos partits que no ho hem fet”.

“Hi ha molta gent que està pendent de nosaltres, i s’ha de confirmar la bona segona volta amb un bon final de temporada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut