L’agenda esportiva del FC Barcelona el cap de setmana de Sant Jordi

L’agenda esportiva del FC Barcelona el cap de setmana de Sant Jordi

El partit contra l’Sporting de Gijón, el Clàssic de bàsquet al Palau i l’anada dels quarts de final de l’equip d’handbol són els plats forts

El cap de setmana estarà marcat, a Barcelona, per la diada de Sant Jordi. No obstant, l’activitat esportiva blaugrana sempre està present. I aquest dissabte i diumenge hi ha diverses cites que els barcelonistes no es poden perdre. El dissabte 23 hi haurà un partit al Miniestadi entre el Barça B i el València Mestalla, que serà el preludi de l’important partit del primer equip contra l’Sporting. El diumenge també hi haurà duels atractius, com el Clàssic de bàsquet que es viurà al Palau Blaugrana i l’anada dels quarts de final de la competició europea que el Barça Lassa d’handbol jugarà a Alemanya.

Divendres, 22 d’abril

21.00 hores: FCB Lassa (futbol sala) – Burela Pescados Rubén. El Palau Blaugrana acull la 29a jornada de Lliga, amb l’objectiu de recuperar les bones sensacions quan ja falta poc per afrontar el play-off. En directe per Barça TV i Esport3.

Dissabte, 23 d’abril

18.15 hores: Barça B – València Mestalla. El Barça B rep el filial del València amb la voluntat de retrobar-se amb la victòria.

20.00 hores: SHUM Balder Técnica - FCB Lassa (hoquei patins). L’equip de Ricard Muñoz es desplaça a Maçanet per mantenir la seva ratxa de victòries contra un equip que lluita per la permanència.

20.30 hores: FC Barcelona – Sporting de Gijón. Cita important al Camp Nou. L’equip de Luis Enrique es juga mantenir el liderat de la Lliga abans d’afrontar les tres últimes jornades. En directe per C+Partidazo.

Diumenge, 24 d’abril

12.00 hores: Collerense – FC Barcelona. L’equip de Xavi Llorens afronta la 24a jornada de Lliga al camp del cuer i amb l’objectiu de seguir perseguint el liderat.

12.30 hores: FCB Lassa (bàsquet) – Reial Madrid. Clàssic al Palau. Abans d’afrontar el decisiu cinquè duel contra el Lokomotiv Kuban a  l’Eurolliga, l’equip blaugrana té una cita molt exigent davant la seva afició. En directe per C+ Deportes.

19.30 hores: THW Kiel – FCB Lassa (handbol). L’anada dels quarts de final es disputa en terres alemanyes, on l’objectiu és aconseguir una victòria –el més àmplia possible- davant un equip de nivell com el Kiel i així poder afrontar amb més garanties el duel de tornada al Palau. En directe per Esport3.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut