El Camp Nou, l’escenari idoni per a actes de gran format

El Camp Nou, l’escenari idoni per a actes de gran format

Les celebracions del concert de Bruce Springsteen i de la final de la Lliga Francesa de Rugbi Top 14 confirmen les excel·lents possibilitats que ofereix l’Estadi per a l’acollida de grans esdeveniments

Al marge de la seva activitat futbolística, el Camp Nou acollirà properament dos grans esdeveniments que mostren, una vegada més, la gran capacitat que ofereix l’Estadi, per transformar-se en una seu de luxe per a aquells espectacles esportius, culturals o socials que aglutinen un gran nombre d’espectadors.

Les celebracions a l’estadi blaugrana del concert de Bruce Springsteen, el dissabte 14 de maig, i de la final de rugbi Top 14, el divendres 24 de juny, es presenten com dues oportunitats excel·lents per mostrar el ventall de possibilitats i serveis a l’espectador que ofereixen totes les instal·lacions del Camp Nou.

Un escenari per als mesos d’estiu

A partir d’aquests importants espectacles, el FC Barcelona vol consolidar les possibilitats organitzatives que presenta el Camp Nou, i, a través del Departament de Meetings & Events (M&E), ofereix els equipaments de la instal·lació i els serveis que inclouen, per acollir els diferents formats de grans esdeveniments durant els mesos d’estiu.

El Departament de M&E del FC Barcelona dóna resposta a totes les necessitats que presenta una organització d’aquestes dimensions i ofereix tots els serveis de producció que es poden requerir. En el cas de la final Top 14 de la Lliga Francesa de Rugbi, M&E s’encarrega de l’operativa de la Fan Zone a les esplanades exteriors de l’Estadi, del funcionament intern de la instal·lació amb els proveïdors habituals del Club i l’habilitació de totes les sales de l’Estadi com a zones VIP per als clients més exclusius de la Lliga Francesa de Rugbi.

I per arrodonir la festa, M&E també estarà al darrere de tot l’espectacle que acompanyarà la cloenda d’aquesta gran cita esportiva de l’esport francès, amb l’actuació del DJ Bob Sinclar i els espectacles d’il·luminació i focs d’artifici.

Un estadi ‘cinc estrelles’

Des de la seva fundació l’any 1957, l'Estadi ha experimentat moltes reformes i millores, que l’han mantingut sempre com una instal·lació de primer nivell. Durant la temporada 1998/99, la UEFA va reconèixer els serveis i la funcionalitat del Camp Nou i el va classificar com a estadi ‘cinc estrelles’, un estadi que, a més, acull al seu interior diferents serveis del Club, com el Museu, el Centre de Documentació i Estudis, les instal·lacions de Barça TV o el Centre de Medicina Esportiva.

Seu de grans esdeveniments

A part de ser el lloc on el FC Barcelona juga els seus partits, l’estadi del Camp Nou ha estat seu de grans esdeveniments futbolístics com acollir la inauguració del Campionat del Món del 1982 i diferents partits d’aquesta màxima competició futbolística de seleccions, o la final de la competició de futbol dels Jocs Olímpics del 1992, celebrats a Barcelona.

Al Camp Nou també ha estat un estadi en què s’han jugat diverses finals de competicions internacionals de clubs, tant de la Recopa com de la Copa d’Europa. La més recent d'aquestes finals és la de la Lliga de Campions del 1999, quan el Manchester United va imposar-se per 2-1 al Bayern Munic, en un emocionant partit que es va decidir als darrers instants.

També ha servit, en nombroses ocasions, com a seu de diferents esdeveniments, com els concerts de cantants com Bruce Springsteen, Michael Jackson, Josep Carreras, Julio Iglesias o Lluís Llach, o de grups com U2. També estat un immillorable escenari d’actes solidaris com el d’Amnistia Internacional, o la visita del Papa Joan Pau II, el 7 de novembre del 1982.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut