Dues golejades a domicili al planter

Dues golejades a domicili al planter

El Juvenil-Cadet i l’Infantil-Aleví van vèncer amb autoritat al camp del Cabanes i del Martinenc

En un cap de setmana memorable per al planter femení blaugrana per la consecució del títol de Lliga per part del filial, els altres dos equips formatius també han assolit bons resultats en els seus respectius compromisos en el campionat.

Cabanes – Juvenil-Cadet (1-19)

Les noies d’Albert Tauste se segueixen acostant al títol de Lliga després d’imposar-se sense complicacions i amb molta efectivitat davant el penúltim classificat. El partit, sota una intensa pluja, es va decidir per la via ràpida amb gols de Clàudia Pina (6), Maria Benedicto (4), Candela Andújar (4), Maria Llompart, Ainhoa Marín, Laura Linares, Andrea Martínez i Sonia del Mar Perlaza. L’equip conserva els sis punts d’avantatge respecte al segon quan queden cinc jornades.

Martinenc – Infantil-Aleví (0-5)

El conjunt dirigit per David Forcat continua comptant els seus partits per victòries. Aquesta vegada va vèncer en la tercera jornada del torneig complementari davant d’un rival molt físic que no li va deixar mostrar la seva millor versió. I és que va ser un partit complicat i equilibrat fins a l’equador, quan les visitants van marcar el 0-2. La portera Laura Coronado es va apuntar el primer gol des de la seva àrea, mentre que la resta van ser obra de Carla Aceituno, Laia Trancoso, Viktoria Adrianova i Natalia Muñoz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut