Duel a cara o creu a Krasnodar

Duel a cara o creu a Krasnodar

El Barça Lassa s’enfronta aquest dimarts al Lokomotiv Kuban en el decisiu cinquè partit del play-off de quarts de final de l’Eurolliga (19 hores, Esport3 i Canal+ Deportes)

El Basket Hall de Krasnodar acollirà aquest dimarts una final entre dos equips que volen ser a la Final a Quatre de Berlín. El Barça Lassa torna a una pista on ja va ser capaç de guanyar-hi fa tot just 10 dies, en el segon assalt de la sèrie, i el repte és repetir la gesta. En joc hi ha el darrer bitllet per a la desitjada fase final de la màxima competició europea. Fins ara, l’eliminatòria ha estat apassionant, amb triomfs tant a casa com a fora per part d’ambdós conjunts.

El Barça Lassa i el Lokomotiv Kuban es coneixen bé. Jugadors com Navarro, Randolph, Tomic, Delaney, Abrines o Claver han estat protagonistes en algun dels partits disputats fins ara. Els blaugranes hauran de tornar a superar la millor defensa de l’Eurolliga. I ho hauran de fer amb el dubte de Dorsey, que continua recuperant-se de la lesió al turmell que es va fer en el primer enfrontament del play-off.

La fortalesa mental, clau

Tant Xavi Pascual com els jugadors del Barça Lassa han coincidit aquests dies a destacar que caldrà ser forts mentalment per afrontar aquest duel a domicili. L’experiència apunta que l’equip més fort mentalment tindrà més opcions de sortir-ne victoriós. De moment, tot i el llarg viatge, la il·lusió és màxima. I l’ambició, també.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut