L’Aleví D, amb samarretes i pancarta de suport a Jaume Jové

L’Aleví D, amb samarretes i pancarta de suport a Jaume Jové

Abans de l’inici del partit contra el Vila Olímpica, els blaugranes han sortit a la gespa vestint una samarreta i una pancarta amb dedicatòria al seu company, que ha caigut lesionat de gravetat

La Ciutat Esportiva Joan Gamper ha estat l’escenari d’un emotiu homenatge al jugador Jaume Jové abans del partit que l’Aleví D ha disputat aquesta tarda contra el Vila Olímpica i que els de Dani Horcas han empatat (2-2). Sobre la gespa del camp 8, els seus companys han volgut donar suport al jove jugador blaugrana, que va arribar al Barça la temporada 2013/2014 procedent del Tecnofutbol i que ha patit una greu lesió al genoll dret que el farà passar pel quiròfan.

Abans del xiulet inicial, els jugadors de l’Aleví D s’han fotografiat amb una samarreta vermella d’ànims per al Jaume, que portava escrit el missatge "Ànims Jaume; #TotsUnitsAlevíD", i una pancarta on es podia llegir: “Ànims Jaume i família; Tots estem amb vosaltres. Aleví D”. La iniciativa, com va succeir aquesta mateixa temporada amb el jugador del Cadet A Imad i amb el jugador del Cadet B Ansu, va sorgir dels mateixos jugadors i ràpidament va comptar amb el suport del cos tècnic i del Club. “Tots els companys estan molt afectats perquè el Jaume és un noi molt estimat a l’equip. Ara tots estarem amb ell donant-li suport i tota la força del món en aquesta greu lesió”, ha comentat el tècnic Dani Horcas. Jaume Jové, molt emocionat amb el detall dels seus companys i caminant amb crosses, ha seguit el partit des de la banqueta blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut