Segon procés d’assignació d’entrades per a la final de Copa

Segon procés d’assignació d’entrades per a la final de Copa

Els socis agraciats en aquest segon procés han rebut la comunicació del Club i poden cedir la seva localitat a un altre soci a partir de les 10 hores del dijous 5 de maig i fins a les 10 hores del dilluns dia 9.

Un total de 11.140 entrades són les que els socis han adquirit de les 13.215 que es van assignar per assistir a la final de la Copa del Rei que se celebrarà a Madrid el 22 de maig entre el Sevilla i el FC Barcelona.

Un cop acabat el primer termini destinat a la compra de les entrades sortejades entre els socis, s’obre a partir d’aquest dijous 5 de maig, un nou procés per vendre les 1.985 localitats restants, de les quals no s’ha exercit el dret a compra. Aquestes entrades  es posen a disposició dels socis que les havien sol·licitat i no van ser agraciats, per estricte ordre de numeració del sorteig, a partir de la primera petició no agraciada.

Procés de cessió i compra de l’entrada

Els socis agraciats en aquest segon procés han rebut la comunicació del Club i també tenen la possibilitat de cedir la seva localitat a un altre soci a partir de les 10 hores del dijous 5 de maig i fins a les 10 hores del dilluns 9 de maig, des d'aquesta mateix lloc web (al següent accés)

[[BOTOVERMELL::Cessió de l'entrada++a un altre soci::http://taquilla.fcbarcelona.cat/webapp/ca/cessiocoparei/::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

En aquest sentit, es recorda que les entrades són nominatives, personals i intransferibles, i que el personal de control de la Federació Espanyola de Futbol podrà realitzar comprovacions d’identitat en qualsevol de les anelles de seguretat de l’estadi Vicente Calderón.

Des de les 10 hores del dimarts dia 10 fins a les 19 hores del dimecres 11 de maig, els socis agraciats o que han rebut la cessió de l’entrada podran efectuar la compra de les seves localitats al web del FC Barcelona. Els socis que no efectuïn la compra dins del termini marcat perdran el dret de l’entrada.

Els dies 12 i 13, s’hauran de recollir les entrades a les taquilles del Club i al mateix temps podran adquirir un dels desplaçaments que s’ofereixen per viatjar a la final de la Copa del Rei a Madrid amb tren o amb autocar.

Desplaçament amb tren o amb autocar

D'una banda, hi ha l'opció del viatge amb tren AVE, a un preu de 189 euros per als socis, amb sortides des de Barcelona i Girona, i de l'altra també hi ha la possibilitat de desplaçar-se amb autocar a un preu més econòmic, de 39 euros, per als socis del Club. En els dos casos el viatge de tornada s’efectua el mateix dia després del partit.

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, el Club, a més de facilitar una sortida amb tren des de Girona que s’afegeix a la de Barcelona, organitza també per a aquest viatge a Madrid sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut