Nova numeració a la llista d'espera d'abonaments al Camp Nou

Nova numeració a la llista d'espera d'abonaments al Camp Nou

Els inscrits poden consultar la posició actualitzada un cop finalitzat el procés d’assignació dels nous abonats corresponent a aquest any

Des d’aquest mateix mes de maig, els socis inscrits a la llista d’espera per obtenir un abonament a l’Estadi ja poden consultar la seva nova posició a través del lloc web del Club. Un cop finalitzat el procés d’adjudicació dels 209 abonaments assignats aquest any, s’ha procedit a actualitzar la numeració de la llista d’espera, formada a dia 26 d’abril per 9.350 inscrits, més 11 a la zona de cadira de rodes.

Els socis poden consultar la nova posició a l’apartat de socis del lloc web del Club, www.fcbarcelona.cat (accés botó de sota) on hauran d’introduir la seva clau de soci i el seu codi personal (pin).

Recordem que per cinquè any consecutiu el FC Barcelona ha decidit destinar els abonaments lliures als socis inscrits a la llista d’espera. Aquest any s’han assignat el total dels 209  abonaments disponibles que procedeixen de les baixes naturals i els impagaments.

L’any passat es va produir la xifra més alta de nous abonaments, amb un total de 1.038, a causa de l’augment de les mesures de control del frau i la regularització del cens, i des de la temporada 2011/2012 s’han assignat un total de 1.926 nous abonaments a la llista d’espera.

Per obtenir un abonament al Camp Nou, primer cal inscriure’s a la llista d’espera de manera presencial a l’OAB. Els requisits són tenir un mínim de dos anys d’antiguitat com a soci. Aquesta petició s’ha de ratificar cada any entre el 15 d’octubre i el 7 de gener, també de manera presencial.

[[BOTOVERMELL::Consultar posició++llista d'espera::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/llista-d-espera-d-abonaments::HOR::::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut