Premi a la insistència (2-2)

Premi a la insistència (2-2)

Un gol de Kike als últims instants salva un punt per als de Quique Álvarez, que mantenen les seves opcions matemàtiques de conquerir el títol de la Lliga Nacional Juvenil

El Juvenil B continua viu en la lluita pel títol de Lliga, després de no rendir-se en cap moment i aconseguir salvar un punt a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Perquè un gol de Kike a l’últim minut i un altre d’Álex Collado al minut 76 han igualat els dos gols que els del Prat han anotat als minuts 42 i 60.

Una igualada que s’ha hagut de fer després que els de Quique Álvarez s’haguessin vist sorpresos pel conjunt potablava, 16è classificat. Els del Llobregat s’han avançat amb un gol de Frank Rodríguez al minut 42 que ha descol·locat el Juvenil B, que havia dominat tota la primera meitat però que no havia estat encertat de cara a porta, mentre que el seu rival ha pogut aprofitar la seva única oportunitat de gol.

El Prat s’havia defensat fins aquest minut, i, de fet, en els quinze minuts de la represa ha augmentat la diferència. Un gol d’Antoni Larrosa al minut 60 ha posat contra les cordes els de Quique Álvarez, que, això sí, han sabut reaccionar. Al minut 76, Álex Collado ha reduït diferències i el Juvenil B s’ha animat en busca de l’empat. La insistència ha trobat premi als instants finals, en què Kike ha igualat el matx.

Aquest empat manté el Juvenil B amb opcions de ser campió. Estan a tres punts de la Damm, que en suma 66, per 63 del Barça, quan encara resten dues jornades.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut