Comença la reconquesta del títol de Lliga

Comença la reconquesta del títol de Lliga

Els blaugranes volen començar amb bon peu el play-off de la LNFS davant d’un rival incòmode com el Catgas Santa Coloma

El FC Barcelona jugarà dissabte, 14 de maig, a les 20 h (Teledeporte i Esport3) el primer partit dels quarts de final davant del Catgas Santa Coloma a la pista dels colomencs. Serà la primera vegada que tots dos equips es vegin al play-off de la LNFS.

Els homes dirigits per Marc Carmona afronten el play-off amb la intenció de tornar a recuperar el títol de Lliga que se’ls ha escapat les darreres dues temporades. L’equip s’ha pogut preparar amb prou temps per afrontar aquesta eliminatòria amb garanties i els jugadors blaugrana saben que no  poden fallar en el primer partit. El fet que el primer duel es jugui a la pista del rival amb pitjor classificació a la fi de la Lliga regular és una pressió afegida en cas de fallar, com ja li va passar al FC Barcelona Lassa la passada temporada amb l’Aspil Vidal Ribera Navarra. I els blaugranes volen evitar sobresalts de qualsevol manera.

Dos atacs demolidors

El FC Barcelona ha acabat la Lliga regular com el segon millor atac de la competició amb 157 gols, i ha establert un rècord de club a la LNFS. Però el Catgas Santa Coloma, en setena posició, ha estat el quart millor atac de la Lliga amb 123 gols. Marc Carmona ja va avisar a la prèvia del perill dels colomencs en atac i de les ratxes golejadores dels de Xavi Passarrius. Caldrà evitar al màxim possible les seves transicions ofensives.

Tres de tres

Aquesta temporada tots dos equips s’han vist les cares ja en tres ocasions i la victòria sempre ha caigut del costat culer. Al partit de la final de la Copa Catalunya, els de Carmona van vèncer per 2-4 i van sumar el primer títol de la temporada. Al matx de la primera volta a la pista colomenca els blaugranes van sumar una nova victòria en guanyar per 6-7. I al Palau Blaugrana, el resultat final va ser de 5-2 favorable als interessos del conjunt culer.

Gabriel entra però Bateria, no

Marc Carmona recupera Gabriel, que s’havia perdut el darrer partit de Lliga a la pista de l’Elx CF V Alberola, però el brasiler Bateria encara haurà d’estar uns dies més recuperant-se de la lesió que pateix. El tècnic català ha decidit sumar a la convocatòria els joves del Barça B Ferran Plana i Esteban Cejudo, que durant la part final de la temporada s'han entrenat cada dia amb els jugadors del primer equip.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut