Ja està en marxa la Folga 65 de l'Agrupació Barça Jugadors

Ja està en marxa la Folga 65 de l'Agrupació Barça Jugadors

Una trentena d'exjugadors del primer equip del Barça majors de 65 anys es retroben a la Folga, que celebra aquest any la seva desena edició

Aquest dimecres 18 de maig al migida l'expedició de la Folga 65 ja ha sortit des de l'Estadi del FC Barcelona cap a Salou, on estaran fins el divendres dia 20. Formada per més de 30 exjugadors del primer equip del Barça majors de 65 anys i els seus acompanyants, la Folga arriba aquest any a la desena edició. Es tracta d'una activitat organitzada per la Fundació Barça Veterans i s'ha convertit en una cita anual per a molts exjugadors que no es veuen en camp moment durant la resta de l'any.

Com a convidat d'honor d'aquest any destaca la presència de Juan Seminario, jugador peruà del Barça entre 1964 i 1967 i que actualment viu a Mallorca. L'expedició està encapçalada pel president de l'Agrupació, Ramon Alfonseda, i es completa amb un llistat de fins a 34 noms que han estat protagonistes de la història del primer equip del Club:

Ramon Alfonseda
Joaquim Basora
Joaquim Borràs
Miguel Angel Bustillo
Quique Costas
Ismael Comas
Eladi Silvestre
Josep Franch
Josep M. Fusté
Manel Garriga
José M. Laredo
José Luis Dávila "Lucho"
Pere Mas
Vicens Martínez
Pere Valentí Mora
M. Jiménez Otero
Ferran Olivella

Bartolomé Paredes
Josep Palau
José Pinto
Josep Pérez Boixadera
Lluís Pujol
Joaquim Rifé
Llorens Rifé
Ramon Díaz "Ramoní"
Carles Rexach
Francesc Rosselló
Andrés "Rodri" II
Salvador Sadurní
Juan Seminario
Joan Torrent
Justo Tejada
Pedro Zabalza
Rafael Zuviría

Està previst que aquest dijous l'expedició sigui rebuda per l'alcalde de Salou, Pere Granados. El mateix vespre, la colla castellera Xiquets del Serrallo oferiran una exhibició davant de l'hotel on s'allotja l'expedició, que també té prevista una visita a Port Aventura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut