Els últims tres partits del Barça Lassa a l’OK Lliga, amb molt en joc per als rivals

Els últims tres partits del Barça Lassa a l’OK Lliga, amb molt en joc per als rivals

L’equip blaugrana ha gaudit de dos dies de descans per desconnectar i carregar les piles abans d’acabar la temporada Resten tres partits d’entitat contra rivals que encara poden assolir objectius esportius (Liceo, Reus i Lleida)

El Barça Lassa d’hoquei patins ha tornat aquest dimecres a la feina després de gaudir de dos dies de festa. Els catalans han pogut desconnectar i deixar enrere la dolorosa derrota en els penals a la semifinal de la Lliga Europea contra el Benfica i ja han començat a preparar les últimes tres setmanes de la temporada. Tot i que l’OK Lliga estigui ja al sac, l’equip de Ricard Muñoz té tres partits complicats amb el desplaçament a la pista del Liceo, la visita del Reus Deportiu al Palau i un últim partit contra a la pista del Lleida.

Segona posició en joc

Els blaugranes saben que acabaran en primer lloc, però la tensió competitiva no pot decaure perquè els rivals que s’enfrontaran als blaugranes encara tenen objectius en joc. Per exemple, el Liceo, vol acabar en segona posició l’OK Lliga i per al Barça Lassa mai és fàcil guanyar a Riazor. L’equip gallec és ara mateix el segon classificat, amb 59 punts, i es preveu que la segona plaça s’acabi de decidir en el Liceo-Vic de l’última jornada.

Accés a la Lliga Europea

Pel que fa al Reus Deportiu, té una lluita cos a cos amb el Moritz Vendrell per ocupar la 4a plaça, que dóna accés a la Lliga Europea. L’equip reusenc visitarà el Palau el 28 de maig i, a més, jugarà a la seva pista l’últim partit de la competició contra el Vendrell, amb el qual es disputarà l’últim lloc que dóna accés a la màxima competició europea. Actualment el Reus té 45 punts, mentre que el Vendrell en té 44.

Permanència i Europa

Finalment, l’ICG Software Lleida, pot tenir opcions de jugar a Europa el pròxim curs i també ha d’assegurar la permanència. Per tant, la jornada 30, el partit que tanca l’OK Lliga 2015/16 el dissabte 4 de juny, també tindrà al·licients per al rivals del Barça Lassa ja sigui per mirar cap a Europa o per certificar la permanència.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut