El Barça participa a la Nit dels Museus

El Barça participa a la Nit dels Museus

El Museu del FC Barcelona obrirà dissabte 21 de maig, de 19 h a 1 h de la matinada, de manera gratuïta per a tots els visitants. L'exposició de l'Espai Barça també obrirà fins a la matinada.

Per quart any consecutiu, el Museu del FC Barcelona s’afegeix a les activitats amb motiu de la Nit dels Museus i aquest dissabte 21 de maig, de 19 a 1 de la matinada, obrirà les seves portes de manera especial i gratuïta perquè tots aquells que ho vulguin puguin reviure la història del Club i contemplar els nombrosos trofeus i records que omplen les vitrines del Museu.

L’entrada serà de franc per a tothom, amb l’única limitació de l’aforament del Museu, fet que obligarà a anar controlant el nombre de persones que hi accedeixin. Els visitants podran contemplar tots els racons del Museu i gaudir d’una visió de l’Estadi des de la Tribuna. També estarà oberta dissabte fins a la 1 de la matinada l'exposició dedicada a l'Espai Barça, amb els projectes del Nou Camp Nou i Nou Palau Blaugrana que es pot veure a la Sala París, situada al costat del Palau.

A més, el Club habilitarà zona de pàrquing a les mateixes instal·lacions per facilitar l’accés del públic.

La Nit dels Museus és una iniciativa del Consell d’Europa, que arriba a la seva dotzena edició, en què participen més de 4.000 museus de quaranta països europeus. A Barcelona i la seva àrea metropolitana són més de vuitanta centres els que participen en la Nit dels Museus, els quals organitzen exposicions, concerts, dansa, teatre, tallers, visites guiades i activitats per a tota la família.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut