L'Espai Barça es presenta a Doha

L'Espai Barça es presenta a Doha

El director de l’Àrea Patrimonial, William T. Mannarelli, explica els detalls del projecte en el marc de la setena edició del World Stadium Congress 2016

El director de l’Àrea Patrimonial del FC Barcelona, William T. Mannarelli, ha participat aquesta setmana a Doha (Qatar) en una conferència que, sota el títol ‘Camp Nou: Afegint seients per incrementar els beneficis’, ha estat una explicació al detall de l’evolució del que és el projecte Nou Camp Nou.

Aquesta conferència s’emmarca en el congrés que té lloc al Westin Doha Hotel, que va començar dilluns i que va concloure dijous. Es tracta d’un congrés en què, entre altres temes, es cobreixen àrees com el disseny i l’execució de la infraestructura esportiva dels estadis de més renom d’arreu del món. Amb més de 30 conferenciants de 10 països a quatre continents, el World Stadium Congress 2016 és un punt de reunió global per a les parts més influenciables i de més renom que operen al món dels esports i dels estadis.

En la seva intervenció, Mannarelli ha exposat què és l’Espai Barça al detall i quins són els seus punts clau. Així, el director de l’Àrea Patrimonial del Club ha començat centrant-se en el Nou Miniestadi, per seguir amb el pla d’urbanisme i el nou Campus Barça; tot seguit ha parlat del Nou Camp Nou, fent incidència en el nombre de seients respecte d’altres clubs europeus; la construcció del Nou Palau Blaugrana; el cost total de l’operació i com es té previst finançar el projecte; i, finalment, el calendari amb la previsió de la construcció des del 2016 fins al 2021.

Des de la identificació de projectes internacionals amb infraestructures esportives i les especificacions de tornejos, fins a debats sobre la seguretat i la innovació als estadis, aquesta cimera servirà com a impuls per a l’excel·lència esportiva a Qatar i a l’Orient Mitjà. Amb vuit estadis en diferents fases de disseny i construcció per al Mundial 2022 de la FIFA, el World Stadium Congress 2016 inclou grans debats sobre el lliurament d’aquests projectes que deixaran un llegat després de l’esdeveniment tant per al sector de la construcció com els de disseny i arquitectura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut