Emoció i il·lusió en una nova entrega d’insígnies d’or

Emoció i il·lusió en una nova entrega d’insígnies d’or

El president Josep Maria Bartomeu, acompanyat pel vicepresident primer Jordi Cardoner, ha distingit 62 socis que aquesta temporada compleixen 50 anys d’antiguitat al Club

El FC Barcelona ha celebrat aquest dijous un nou acte de lliurament de la insígnia d’or als socis amb 50 anys de fidelitat al club blaugrana en un acte que ha tingut lloc a l’Auditori 1899 i que ha estat presidit pel president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident primer Jordi Cardoner. Avui han estat 62 els socis que han rebut la distinció d’un total de 1.820 que compleixen els 50 anys d’antiguitat aquesta temporada.

Aquest ha estat el dissetè acte de lliurament d’insígnies d’or d’aquesta temporada, uns actes que s’allargaran fins al mes de juliol. L’emoció ha tornat a estar present entre els socis assistents, que majoritàriament han pujat a rebre la insígnia acompanyats dels seus familiars i han pogut intercanviar impressions amb el president i el vicepresident barcelonistes.

Josep Maria Bartomeu s’ha referit a l’actual fortalesa esportiva, econòmica i social del Club, i s’ha mostrat il·lusionat amb els projectes patrimonials de futur, però ha recordat que no sempre ha estat així i que també s’han hagut de superar moments complicats: "Revisant la història, ara fa 50 anys, quan vosaltres us vau fer socis, el Club vivia immers en una gran crisi econòmica, va viure una temporada en blanc i era una època en què van marxar grans jugadors. Però també cal recordar que aquell 1965 van debutar al primer equip homes de casa com Carles Rexach o Lluís Pujol”.

El president del Barça ha agraït la fidelitat dels socis presents: “Avui celebrem els vostres 50 anys de soci, i per això us vull felicitar i donar les gràcies. En aquell moment de crisi, vosaltres vau prendre una decisió valenta i vau ajudar el Club a tirar endavant i arribar al moment actual, amb èxits esportius, sanejament econòmic i un ambiciós projecte patrimonial com l’Espai Barça, que ens fa molta il·lusió”.

La crescuda de socis del 1965

Els 1.820 socis que aquesta temporada reben la insígnia d’or es van fer membres de l’Entitat el 1965. Aquell any, amb Enric Llaudet com a president del Club, es va obrir un període d’admissió de socis amb exempció de drets d’entrada i, per tant, davant d’aquesta oferta tan temptadora, el nombre d’associats va pujar considerablement, i va passar de 45.776 a 58.252. Fruit d’aquesta crescuda en el nombre de socis, 50 anys més tard l’acte de lliurament d’insígnies d’or és més nombrós del que és habitual.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut