Una experiència inoblidable a la Final de la Copa del Rei

Una experiència inoblidable a la Final de la Copa del Rei

El mexicà Miguel Cabrera i el seu germà Luis Eduardo van gaudir d’una experiència única al Vicente Calderón, i el Club els va acompanyar durant la seva estància

Miguel Cabrera i el seu germà van ser els afortunats que van poder viure una experiència VIP a la Final de la Copa del Rei. Cabrera va ser el guanyador del sorteig d’una estada de luxe a Madrid per gaudir del FC Barcelona – Sevilla, en un sorteig en el qual van participar més de 200.000 persones en només dues setmanes. Els germans Cabrera van poder gaudir del partit a la tribuna de l’estadi, i van visitar la FAN ZONE del Barça, que va ser un èxit d’assistència. Cabrera i el seu germà van poder viure en primera persona l’atmosfera i l’ambient especial que comporta una final, a més d’un nou títol del FC Barcelona com va ser la 28a Copa del Rei.

Ha estat un plaer rebre al Miguel i al Luis procedent de Mèxic, així com veure com han gaudit durant la seva experiència VIP amb nosaltres. Per això volem que vegis aquest vídeo en què et mostrem una de les coses que et poden passar si ets Barça Fan. No t’ho perdis!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut