L’Espai Barça es presenta als socis de Girona

L’Espai Barça es presenta als socis de Girona

La mostra del projecte ha iniciat avui el seu itinerari per Catalunya amb els directius Xavier Vilajoana i Dídac Lee a l’acte de presentació celebrat a l’Auditori gironí, amb un centenar de socis

L’Auditori de Girona ha acollit aquesta tarda l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona farà arribar les properes setmanes a 14 localitats catalanes, per apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça com el Nou Camp Nou o el Nou Palau Blaugrana, ha estat exposada a l’Auditori de Girona de les 18 a les 21 hores. Paral·lelament a l’exposició, a cada localitat se celebrarà una presentació del projecte als socis de la ciutat amb la presència de diferents directius del FC Barcelona.

En aquesta ocasió han estat Xavier Vilajoana i Dídac Lee els directius encarregats de fer la presentació del projecte de l’Espai Barça a un centenar de socis. Els dos membres de la Junta Directiva del Club han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Girona ha estat la primera ciutat visitada per aquesta exposició itinerant, que pretén continuar  amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per prop de 100.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut