Xavi Llorens, sobre el sorteig de Copa: “Hem de ser positius i optimistes”

Xavi Llorens, sobre el sorteig de Copa: “Hem de ser positius i optimistes”

L’entrenador del Barça Femení i la segona capitana, Laura Ràfols, no es refien de la Reial als quarts, però veuen l’equip “molt motivat” per afrontar la Copa de la Reina

Poc després que es conegués que la Reial Societat serà el rival del Barça Femení als quarts de final de la Copa de la Reina, l’entrenador Xavi Llorens i la segona capitana, Laura Ràfols, han valorat a www.fcbarcelona.cat el sorteig. Coincidien en què el pronòstic és incert, en què l’horari és propici i, sobretot, en què l’equip té moltes il·lusions dipositades en aquesta competició.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Són vuit equips que volen guanyar la Copa i qualsevol rival és complicat. En el cas de la Reial, fent la valoració dels dos partits de Lliga, els vam guanyar els dos sent superiors i hem de ser positius i optimistes”.

“Prefereixo jugar a les 10 hores que a les 12. L’any passat vam patir molt la calor i també per un tema de concentració. Jugant més tard pots estar més pendent de l’altre partit que del teu”.

“Pot passar qualsevol cosa. Recordo que l’Sporting de Huelva no sortia a cap travessa l’any passat i va ser campió”.

“Veig l’equip motivadíssim. S’ha escapat la Lliga, amb tots els mèrits de l’Athletic Club, que ho ha fet millor que nosaltres, i ara volem fer un partit bonic a Oviedo i recuperar les millors sensacions per a la Copa”.

Les declaracions de Laura Ràfols

“L’equip arriba amb il·lusió i motivat a la Copa. Hem estat lluitant fins al final i això fa que enllacis la Copa encara competint, a diferència d’altres equips que porten temps esperant únicament jugar-la”.

“A noranta minuts poden passar moltes coses, però hi anem amb moltíssima il·lusió. Els precedents són bons perquè vam guanyar la Reial Societat en els dos partits de Lliga. Som optimistes”.

“És millor jugar a les 10 hores que a les 12. A Madrid fa molta calor i al camp es nota. L’horari és bo per jugar bé i tranquil·les a futbol”.

“Se’ns ha escapat la Lliga i tenim moltes ganes de guanyar la Copa per acabar la temporada amb un títol. Sabem que, a partit únic, els hem de vèncer tots en noranta minuts i que no serà fàcil arribar a la final”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut