Escollits per sorteig els 3.570 nous compromissaris per als propers dos anys

Escollits per sorteig els 3.570 nous compromissaris per als propers dos anys

Aquest divendres, amb la presència del vicepresident primer, Jordi Cardoner, s’ha celebrat l’elecció dels socis que tindran vot a les Assemblees Generals del Club les temporades 2016/17 i 2017/2018

Aquest divendres s’ha procedit a fer el sorteig dels socis compromissaris del FC Barcelona que tindran vot a les Assemblees Generals del Club per a les temporades 2016/17 i 2017/2018. En l’acte, que ha tingut lloc a les 13 h a la Sala de Premsa Ricard Maxenchs, el secretari de la Junta Directiva, Jordi Calsamiglia, ha estat l’encarregat d’aixecar-ne l’acta. A més, també hi han assistit el vicepresident primer del FC Barcelona,Jordi Cardoner; el notari Gerardo Conesa, que ha estat qui n’ha donat fe; Josep Maria Oller i Sala, catedràtic del Departament d’Estadística de la Universitat de Barcelona, i el síndic dels socis, Joan M. Trayter.

Abans de l’inici del sorteig, el vicepresident Jordi Cardoner ha destacat la importància de l’acte: “Aquest sorteig de socis compromissaris és un dels fets diferencials del nostre club i mostra el sentit democràtic del funcionament de l’Entitat, i també donem l’oportunitat als socis escollits que no puguin o no desitgin participar com a compromissaris, de deixar la seva plaça als socis suplents que ho desitgin, amb l’objectiu de buscar sempre la màxima participació a les Assemblees del Club”.

Mitjançant un procés informàtic s’han extret un total de 7.140 números, entre els 103.173 socis que compleixen els requeriments per ser elegibles, i els primers 3.570 seran els designats compromissaris a partir del pròxim 1 de juliol fins al 30 de juny del 2018, i la resta seran els suplents.

Membres de l’Assemblea

De cara als pròxims dos anys, l’Assemblea de Socis i Sòcies Compromissaris quedaria composta de la manera següent: els 3.570 socis designats pel sorteig d’aquest divendres; els 857 socis més antics de l’Entitat; 21 membres de la Junta Directiva; 7 expresidents del Club; 4 membres de la Comissió de Disciplina; 5 de la Comissió Econòmica, i, finalment, els 30 presidents de Federacions territorials de Penyes. En total, 4.494 membres de l’Assemblea.

Garantir la màxima participació

Segons els Estatuts del FC Barcelona, per poder ser soci compromissari cal ser major d’edat, tenir una antiguitat de soci com a mínim de 5 anys i no tenir suspesa la condició de soci.

Amb la finalitat de garantir l’aplicació de més participació i representativitat en l’Assemblea, també s’estableix que el soci compromissari pot renunciar a la seva condició amb antelació a la celebració de l’Assemblea General, i que cal preveure un nombre igual de compromissaris suplents per substituir, per ordre de sorteig, aquells socis que renunciïn a la seva condició de compromissaris.

Els socis escollits seran informats properament pel Club, i tots aquells que vulguin comprovar el llistat de compromissaris, podran passar per l’Oficina d’Atenció al Barcelonista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut