Comença la Lliga de Socis 2016

Comença la Lliga de Socis 2016

La Lliga de Socis de futbol d’aquest any comença el dimecres 22 de juny als camps de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, amb 372 inscrits i 20 equips repartits en les categories sènior i veterans.

El dimecres 22 de juny s’inicia la Lliga de Socis 2016, el torneig social que el FC Barcelona organitza els darrers anys per als seus socis. La fase regular de la Lliga de Socis es desenvoluparà a als camps de gespa artificial de la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, mentre que la final tindrà lloc al Camp Nou el diumenge 17 de juliol.

Enguany, la Lliga de Socis presenta una inscripció de 372 inscrits, que s’han repartit en els 20 equips que s’han establert, 11 a la categoria sènior i 9 a la categoria de veterans.

Consells per als participants

Durant els dies del torneig, a la Ciutat Esportiva s’instal·larà una carpa d’atenció als socis participants, on es podrà sol·licitar tota la informació referent al desenvolupament del torneig. Aquells participants que no rebin la informació per correu electrònic, caldrà que verifiquin el primer dia de competició que l’adreça electrònica que tingui l’organització sigui la correcta.

Cal recordar que és necessari portar calçat esportiu adequat al terreny de joc de gespa artificial, i preguem a tots els participants que tinguin cura de totes les instal·lacions que s’utilitzin.

Serà obligatori acreditar-se amb DNI o carnet de conduir a efectes de fer un bon seguiment del torneig i preguem que imperi el joc net i l’esportivitat que caracteritza el nostre club.

Per a aquells que s’hagin inscrit de manera individual, és necessari que consultin a quin equip han estat adscrits, en el llistat que s’adjunta a aquesta informació.

Per a qualsevol consulta, es pot trucar al 902 189900 (Departament Competició Lliga Socis) o al e-mail lligadesocis2016@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut