Gabriel, un habitual de la International Futsal Cup

Gabriel, un habitual de la International Futsal Cup

El brasiler Gabriel acumula sis títols en aquesta competició, un amb el Carlos Barbosa i cinc amb el Movistar Inter

Gabriel deixarà la disciplina blaugrana un cop acabi la temporada. El brasiler haurà completat un cicle meravellós de cinc temporades amb el FC Barcelona des de la seva arribada a l’estiu del 2011. Amb el club català, l’ala ha guanyat dues Lligues, dues Copes d’Espanya, tres Copes del Rei, dues UEFA Futsal Cup i una Supercopa d’Espanya. Però el seu palmarès és envejable.

La competició que el FC Barcelona jugarà a Doha els propers dies és un vell conegut del jugador blaugrana. Fins ara en suma sis i si guanyés l’edició d’aquest any, es convertiria en el jugador que més vegades ha aixecat aquest títol.

Primera amb el Carlos Barbosa

La primera vegada que Gabriel va guanyar aquest títol va ser la temporada 2004, quan jugava amb el Carlos Barbosa brasiler. En aquella ocasió, el seu equip va derrotar el Playas de Castelló per un clar 6-3 i aconseguia el primer títol per al conjunt brasiler. A la lligueta prèvia van guanyar el primer partit davant de l’Ajax Tanger del Marroc per 19-0, i al següent partit van derrotar de manera ajustada per 5-4 a l’Action 21 Charleroi belga. A la final, van vèncer per 6-3 el Playas de Castelló, en què militava un ídol culer com Javi Rodríguez.

Cinc de consecutives

Amb el seu fitxatge per l’Inter Movistar, Gabriel va veure com el seu palmarès en aquesta competició augmentava. Els madrilenys van conquerir les següents cinc edicions celebrades, tot i que no va ser de manera consecutiva. Les primeres quatre (2004, 2005, 2006 i 2007) les van guanyar en vèncer al mateix equip, el Malwee brasiler d’un altre vell conegut blaugrana, Ari Santos. La cinquena i fins ara última guanyada per l’Inter Movistar va ser la del 2011, quan van derrotar el Carlos Barbosa brasiler per 2-1 a Alcalá de Henares. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut