Fair Play abans del Clàssic

Fair Play abans del Clàssic

Les Penyes de Barça i Reial Madrid es van trobar en les hores prèvies del partit

Com ja és tradicional, representants de les penyes del FC Barcelona i del Reial Madrid es van citar abans del partit entre els seus equips respectius a l’Hotel Princesa Sofia. L’acte va ser organitzat per l’AFEPE en col·laboració amb la LFP, els clubs i les seves federacions de penyes per fomentar el fair play entre equips i aficionats al futbol.

A l’acte hi van acudir el director de l’Àrea Social del FC Barcelona, Pere Jansà, Antoni Guil, president de la Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona i vicepresident de l’AFEPE, i els presidents de federació Matías Álvarez, Esteban García, Yamal Hawach, Daniel Peinado, Lluís Pérez, Joan Giménez i Jordi González.

El Reial Madrid va ser representat pel seu director de l’Àrea Social, José Luis Sánchez, i diversos membres de les seves penyes i federacions: Luis Cáceres, José Ribas, Paco Martínez, Epifenio Albadalejo, Alberto Barroso i Pere Rubio.

Pere Jansà, José Luis Sánchez i Antoni Guil van dedicar unes paraules en homenatge a Johan Cruyff com a gran influent en el futbol actual i, sobretot, en el FC Barcelona. També van recordar la figura d’Edmundo Bazo, principal impulsor d’aquesta trobada i president de la Federació de Penyes del FC Barcelona a Madrid, que va morir al juny del 2015.

El director de l’Àrea Social del FC Barcelona va agrair al Reial Madrid la seva sensibilitat i implicació en l’homenatge a Cruyff. Per la seva banda, José Luis Sánchez va fer palès el bon tracte que sempre ha tingut el seu club en les visites a Barcelona. Finalment, Antoni Guil va convidar a sumar esforços per seguir construint el futur de l’afició i, per tant, seguir construint el futur del futbol.

Presentació de Cartell de la Penya Lombarda

A més, abans del partit les instal·lacions del Club van ser testimonis de la presentació de cartell de l’XI aniversari de la Penya Lombarda FC Barcelona, a la qual van assistir Josep Maria Barnils, directiu en cap de la Comissió Social; Xavier Ilincheta, directiu de la Comissió de Penyes, i el president de la penya, Antimo De Salve.


Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut