Final de la Copa del Rei: entrades a partir de l’11 d’abril

Final de la Copa del Rei: entrades a partir de l’11 d’abril

S’obre el període de petició d’entrades per a la final al Vicente Calderón

Per segon any consecutiu, i com a vigent campió, el FC Barcelona estarà a la final de la Copa del Rei, que enguany es disputarà a l’estadi Vicente Calderón. Serà la sisena final dels blaugranes en les últimes vuit edicions, fet que confirma un cop més la seva condició de Rei de Copes.

Entrades per a penyes

De conformitat amb els criteris de ponderació de caràcter objectiu que tradicionalment s’han aplicat, hi haurà un total de 3.281 entrades destinades al moviment de penyes. Tal com estableix la normativa, totes les penyes oficials amb un mínim de tres anys d’antiguitat podran sol·licitar localitats a partir de l’11 d’abril via formulari que estarà disponible al web. Cada penya podrà efectuar una única petició de fins a 4 entrades, tot i que no es tracta d’una assignació definitiva.

El formulari online estarà operatiu des de l’11 d’abril a les 10 h i fins al 13 d’abril a les 19 h. Caldrà indicar el nom, la clau i la credencial de la penya, la zona a la qual pertany, així com també facilitar les dades d’una targeta bancària.

Repartiment

Tan bon punt el procés de sol·licitud estigui tancat, es durà a terme el repartiment seguint els criteris objectius establerts per la comissió permanent d’entrades i els coeficients aprovats, de manera que a cada zona s’hi assignarà una determinada quantitat d’entrades. A partir d’aquí, els presidents de cada federació territorial efectuaran una proposta de repartiment ponderat corresponent de la seva zona.

 

[[BOTOVERMELL::Entrades Final Copa del Rei++::https://taquilla.fcbarcelona.cat/cat_v2/formfinalcopa2016penyes.php::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut