El món penyístic celebrarà Sant Jordi

El món penyístic celebrarà Sant Jordi

Les Penyes organitzen mobilitzacions a diversos punts del territori nacional i internacional amb motiu de la diada de Sant Jordi

El moviment de Penyes ja ha començat a preparar un dels dies més especials de l’any: la diada de Sant Jordi. Com a patró de Catalunya i també d’Anglaterra, Portugal o Grècia, Sant Jordi inspirarà a Penyes de molts indrets a realitzar accions al seu territori al voltant d’aquesta diada tan destacada.

Com cada 23 d’abril, el llibre i la rosa tornaran a ser els protagonistes i penyistes de tot el món sortiran al carrer a gaudir del Dia Mundial del Llibre, que es celebra per commemorar a William Shakespeare, Miguel de Cervantes i Garcilaso de la Vega. 

Les Penyes que vulguin poden anunciar els actes que realitzaran durant la diada enviant la informació a info@booksandroses.cat per tal de fer-ne difusió. Booksandroses.cat és una iniciativa del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya que pretén difondre des de fa dos anys una de les tradicions més emblemàtiques de la cultura catalana a la resta del món. L’objectiu és compartir la diada per tal que totes les cultures també se la facin seva.

Campanya a les Xarxes Socials #BooksAndRoses

A més, al llarg d’aquesta setmana les Penyes poden utilitzar el hashtag #BooksAndRoses per compartir les activitats amb motiu del dia de Sant Jordi a través de les xarxes socials. Fem d’aquesta una diada inoblidable arreu del territori!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut