Sant Jordi de roses, llibres i gols

Sant Jordi de roses, llibres i gols

La golejada del Barça va arrodonir un cap de setmana ple d’activitats del moviment penyístic

El passat dissabte 23 d’abril, el Nou Espai Social va acollir la recepció 65 membres de la Peña Cultural y Recreativa Barcelonista “Diego Luna” de la mà del directiu de la Comissió Social, Oscar Ferreón i del president de la penya, Diego Luna.

La segona recepció es va realitzar a la Sala OAP de l’Àrea Social on el mateix directiu Oscar Ferreón va rebre el president de la Peña Barcelonista Pedrito, Antonio Pascual i a un grup de penyistes que es van desplaçar fins el Camp Nou i va servir com a escalfament abans del partit.

Inauguracions d’escut al Camp Nou

La façana de l’Estadi també va ser protagonista al llarg de la jornada. La Peña Barcelonista Ciudad de la Cuchillería i la Peña Barcelonista Costa Rica van inaugurar els seus escuts a la porta 59 (Rampa Sud). Els seus respectius presidents, Miquel Caps i Jaime G. Vargas van fer córrer la cortina conjuntament amb el directiu de la Comissió de Penyes, Xavier Ilincheta.

Per tancar els actes que es van produir a les instal·lacions del Club, la Peña Palentina FC Barcelona va presentar el cartell de la XV Trobada de Penyes Barcelonistes de Castella i Lleó. El directiu Oscar Ferreón va fer els honors conjuntament amb el president de la Federació de Penyes de Castella i Lleó, Nicolás Pérez i de Ricardo Pascual, president de la penya organitzadora de la Trobada.

Els socis i penyistes van poder gaudir d’una jornada de futbol en què no només les roses i els llibres van ser els protagonistes, sinó també els gols. Suárez va aconseguir quatre dianes davant l’Sporting, en un partit en que Messi i Neymar també van marcar, aconseguint un resultat final de 6-0 per seguir el camí cap a la Lliga.

Sant Jordi arreu del territori

Paral·lelament a l’activitat a l’Estadi, moltes altres penyes barcelonistes van celebrar el seu dia de Sant Jordi organitzant els seus propis actes. Algunes de les Penyes que ho van fer van ser: la Penya Blaugrana Almogàvers Empordà, la Penya Barcelonista Sants-Hostafrancs 2009, la Penya Barcelonista “La Guineu”, la Penya Blaugrana Les Corts, la Penya Barcelonista Casal Català de Caracas, la Penya Barcelonista Sant Martí Sarroca, la Penya Barcelonista de Mollet o la Penya Sant Andreu de la Barca.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut