Les penyes, de dol per Manel Vich

Les penyes, de dol per Manel Vich

El moviment de penyes ha donat mostres de condol en saber la trista notícia

Les penyes del FC Barcelona no han amagat la seva tristesa arran de la notícia de la defunció de la veu del Camp Nou, Manel Vich. A continuació reproduïm el comunicat emès per la Confederació Mundial de Penyes:


La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona vol expressar el seu més sentit condol per la pèrdua d’una de les icones per a la massa social barcelonista: Manel Vich, la veu del Camp Nou. Entre les 100.000 veus que hi havia cada tarda de partit a l’Estadi, la seva era la que es feia escoltar.

Sempre recordarem aquell “Bona tarda, i benvinguts a l’Estadi”. Semblava que el partit no podia començar sense la veu de Manel Vich donant el tret de sortida amb aquesta salutació ferma, amb convicció i, alhora, amb seny i prudència.

Et trobarem a faltar. Et trobarem a faltar perquè ens deixa un dels nostres, a l’Estadi i també a les penyes del Barça, per a les quals mai has tingut un no per resposta, i has participat i assistit a actes de tot tipus i a qualsevol indret del territori. El moviment torna a estar de dol, ara per una persona propera, senzilla, que va esdevenir les cordes vocals del Camp Nou, i ens costarà acostumar-nos-hi.

Descansa en pau, Manel, la veu del Camp Nou. Ara podem dir “Bona nit, i benvingut a l’Olimp barcelonista”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut