Nova edició del Premi Barça Jugadors

Nova edició del Premi Barça Jugadors

L’ABJ atorgarà el premi al jugador del primer equip amb més fair play de la temporada

Després d’una altra gran temporada del FC Barcelona, l’Agrupació Barça Jugadors concedeix un premi al jugador del primer equip amb més fair play de la temporada. El Premi Barça Jugadors s’atorga després d’una votació popular que comença el proper 31 de maig i on tothom hi pot participar a través del formulari i utilitzant el hashtag #jocnetABJ. Els participants, només per participar-hi, entraran en el sorteig d’un viatge amb el primer equip del FC Barcelona.

El premi es va crear la temporada 2009/10 i s’han guardonat grans capitans com Xavi Hernández, Carles Puyol o Andrés Iniesta. L’any passat, Javier Mascherano va recollir la distinció després de la seva gran temporada i la consecució del triplet.

Els exjugadors, sempre al costat de les Penyes

La col·laboració entre grans mites que van passar pel Camp Nou i el teixit barcelonista que conformen les Penyes és un clàssic. Ambdós col·lectius mantenen una relació històrica amb un únic objectiu: seguir fent Barça al territori. Exjugadors com Paco Clos, Ramon Alfonseda, Ricardo Serna, Pere Valentí Mora, Joan Torrent o Josep Moratalla són sempre un gran valor que, conjuntament amb les Penyes, continuen sent un estendard del barcelonisme. Tots ells i molts d’altres exjugadors gaudeixen del caliu de les Penyes en tots els actes que organitzen per tota la geografia nacional i garanteixen sempre un èxit rotund.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut