Aniversari de la defunció d'Edmundo Bazo

Aniversari de la defunció d'Edmundo Bazo

Avui fa un any que ens va deixar Edmundo Bazo, qui fou president de la Federació de Penyes Barcelonistes de Madrid

Amb motiu del primer aniversari de la defunció d'Edmundo Bazo, el Consell de Penyes ha remès aquesta carta que reproduïm a continuació:

"Benvolgut Edmundo,

Durant aquest any que no has estat entre nosaltres han passat moltes coses. Però pots estar tranquil i content. Content per la satisfacció d’haver guanyat el triplet de nou la temporada passada, com molt bé saps. I t’hem de dir que en aquesta,  finalment hem conquerit els títols de  la Supercopa d’Europa, el Mundial de Club, la Lliga i la Copa

No va ser fàcil, la Lliga es va resoldre en l’última jornada, i, especialment la final de Copa a Madrid, en què socis i penyistes van empènyer l’equip fins la victòria. A més, com no podria ser d’altra manera, seguim tenint el millor jugador del món i  el millor trident, amb en Messi, Suàrez i Neymar. De ben segur que estaràs molt orgullós.

També ha estat un any d’alguns comiats. Ens han deixat dos referents barcelonistes, en Cruyff i el Manel Vich. Segur que ara esteu recordant vivències tots junts i gaudint del nostre estimat Barça.

I què t’hem de dir de les penyes, per qui tant vas treballar i vas dedicar-hi tantes hores? Doncs que la Confederació Mundial de Penyes és un fet. El que un dia va ser la teva visió, la il·lusió de tots, ara ja és una realitat. Estem treballant molt per reforçar la marca penya, per tal que el moviment arribi a l’excel·lència. És un camí llarg i com saps en algun moment no és tant fàcil, però sempre tenim present  els que ens diries: que endavant, que no defallim, que arribarem a bon port.

Ara les nostres penyes tenim una presència activa en AFEPE, un dels teus grans somnis, ajudant a fomentar les bones relacions entre aficions de tots els equips. Tu sempre has buscat l’entesa, la fraternitat amb els penyistes d’altres clubs, i fomentaves sempre la sana rivalitat amb un somriure dibuixat als llavis. Aquest és un missatge i una manera de fer que sempre tenim present.

Sabem que el que avui t’expliquem, ja ho has vist, i ho has gaudit, des d’allà a dalt. I esperem que n’estiguis orgullós. Seguim el camí que hem iniciat junts, amb les mateixes il·lusions que compartíem i amb l’esperança de aconseguir-ho .

Mai t’oblidarem, amic.

Els teus companys del Consell de Penyes"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut