Els socis compren 6.066 entrades per la final de la Copa del Rei en les quatre primeres hores de venda ‘online’

Els socis compren 6.066 entrades per la final de la Copa del Rei en les quatre primeres hores de venda ‘online’

En el moment de màxima demanda s’ha produït una saturació d'una de les plataformes de venda. El Club demana disculpes per les molèsties als socis afectats i agraeix la seva comprensió

Aquest dilluns a les 10 del matí ha començat el procés de compra ‘online’ de les entrades per a la final de la Copa del Rei de futbol que el FC Barcelona disputarà el proper 22 de maig contra el Sevilla a l’estadi Vicente Calderón. Després de les primeres quatre hores de venda, entre les 10 i les 14 hores, s’han venut 6.066 entrades a través del web del Club (www.fcbarelona.cat), de les 13.125 sortejades entre els socis. Recordem que els socis tenen fins al divendres 29 d’abril per adquirir les seves localitats a través d’aquest lloc web.

Aquest procediment garanteix que tots els socis agraciats tinguin les mateixes opcions en l’assignació de les localitats, ja que es poden triar les entrades i els preus, consultant directament l’aforament disponible al Vicente Calderón. Aquest sistema també evita les llargues i molestes cues davant de taquilles que es solen produir en la venda d’entrades per a les finals.

Enguany el sistema s’ha reforçat amb dues plataformes de venda externes. Malgrat això, aquest matí, en el moment de màxima demanda, s'ha produït una saturació d'una de les plataformes de venda i aquest fet ha comportat una incidència tècnica que s'ha atès i gestionat derivant les peticions a la segona plataforma de venda.

El Club demana disculpes per les molèsties als socis afectats i els agraeix la seva comprensió. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut