El FC Barcelona Lassa jugarà a la Futsal International Cup

El FC Barcelona Lassa jugarà a la Futsal International Cup

El conjunt de Marc Carmona disputarà del 24 al 29 de juny la Futsal International Cup a Qatar

El FC Barcelona Lassa és un dels vuit equips que disputarà la Futsal International Cup, la Copa Intercontinental del futbol sala, a Qatar del 24 al 29 de juny del 2016. Aquesta competició està considerada com el millor torneig de clubs del món i aquesta serà la 15a edició que se celebrarà des de la seva creació el 1996. El FC Barcelona va ser un dels participants en aquella edició i va caure derrotat davant de l’Ulbra brasiler per 4-2 a la final.

En aquest torneig oficial participaran equips d’Europa, Àsia i Sud-amèrica i ja estan confirmats el FC Barcelona Lassa i el Movistar Inter de la LNFS, el Carlos Barbosa i el Magnus Futsal brasilers, el Dinamo de Moscou rus, el Tasisat Daryaei Futsal d’Iran i com a representant de Qatar, que exercirà d’amfitrió, hi serà l’Al Sadd o bé l’Al Rayyan, depenent de la classificació que obtinguin al final de la seva Lliga.

Sorteig de grups, el 3 de maig

El 3 de maig tindrà lloc el sorteig dels grups a l’Auditori Dome de Doha i l’acte comptarà amb el brasiler Falcao, capità del Magnus Futsal i considerat un dels millors jugadors del món, que a més serà l’ambaixador del torneig.

L’última edició d’aquesta competició va tenir lloc el 2013 als Estats Units, en què el Dinamo de Moscou es va proclamar campió en guanyar el Carlos Barbosa brasiler per 5-1.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut