Els cursos d’Integritat arriben a la Masia

Els cursos d’Integritat arriben a la Masia

El Femení, els Juvenils, els Cadets i els Infantils blaugrana han escoltat una xerrada per part del Departament d’Integritat de la LFP

Els cursos d’Integritat de la Lliga de Futbol Professional (LFP) han arribat aquest dimarts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Esglaonadament, els participants han estat el Femení, els Juvenils, els Cadets i els Infantils. Cal recordar que prèviament ha estat el primer equip el que ha realitzat l’activitat.

Durant les xerrades, celebrades durant tot el dia a l’Auditori de la Masia, s’han tractat diversos temes, com ara la manipulació de resultats esportius, les apostes, el respecte a la diversitat o el ‘fair play’.

L’encarregat d’impartir el curs ha estat Rodrigo Arias, responsable del Departament d’Integritat de la LFP. Hi han assistit tots els jugadors i jugadores dels equips participants, així com tots els tècnics. Es tractaven d’unes sessions personalitzades en funció de l’edat dels presents.

Així, en el cas dels cadets i dels infantils, Arias ha insistit molt en el bon ús de les xarxes socials. La LFP promou el rebuig a la discriminació que pugui procedir de menyspreus, assetjaments, insults, amenaces o burles, ja sigui pel país de procedència d’un jugador, la raça, la religió, la classe social, el sexe o la manera de vestir.

Al llarg de la temporada, la Lliga de Futbol Professional ha portat a terme aquest curs a tots els clubs de les màximes categories masculines i, per primer cop, també femenines.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut