Jérémy Mathieu rep l’alta mèdica

Jérémy Mathieu rep l’alta mèdica

El defensa francès ha retallat els terminis de recuperació del trencament al menisc intern del genoll dret i està a disposició del cos tècnic per al tram final de la temporada

Els Serveis Mèdics del FC Barcelona han comunicat aquest dissabte l’alta mèdica de Jérémy Mathieu. El defensa blaugrana es va fer un trencament al menisc intern del genoll dret a finals del mes de març en un partit de la selecció francesa contra Rússia, i va ser intervingut el dia 31 d’aquell mes pels doctors Ramon Cugat i Ricard Pruna. La intervenció va donar pas a un període de recuperació que estava previst que fos d’entre sis i vuit setmanes.

Mathieu, però, ha retallat el termini previst i ha rebut l’alta mèdica 37 dies després de la intervenció. El francès ja feia uns dies que s’entrenava amb la resta de companys, i a partir d’aquest dissabte ja està a disposició del cos tècnic encapçalat per Luis Enrique per al tram final de la temporada, amb tres partits per disputar amb els títols de Lliga i de Copa del Rei en joc.

El ‘24’ del Barça havia participat, abans de la lesió, en un total de 31 partits aquesta temporada, 23 dels quals com a titular. Abans de l’última lesió, Mathieu havia estat de baixa en dues ocasions durant el curs, per una elongació al recte anterior del quàdriceps dret i per unes molèsties al soli de la cama dreta.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut