Compra de la segona assignació d'entrades per a la final de Copa

Compra de la segona assignació d'entrades per a la final de Copa

El dimarts dia 10 de maig a les 10 hores s'obre el termini de compra de les entrades disponibles per als socis agraciats a la segona assignació, que es tancarà el dimecres dia 11 a les 19 hores.

Des d’aquest dimarts 10 de maig a les 10 hores, i fins a les 19 hores del dimecres 11 de maig estarà obert el formulari de compra de la segona assignació d’entrades per a l final de la Copa del Rei que se celebrarà el diumenge 22 de maig entre el Sevilla i el FC Barcelona a l’estadi Vicente Calderón de Madrid.

Un cop acabat el termini de possibles cessions entre socis, les 1.985 entrades disponibles en aquesta segona assignació podran ser adquirides pels socis agraciats o per aquells que hagin rebut la cessió, des del lloc web del FC Barcelona, a través del següent enllaç.

[[BOTOVERMELL::Compra entrada aquí++::http://www.fcbarcelona.cat/info-entrades/entrades-final-copa-del-rei-2016::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

 

En aquest sentit, es recorda que les entrades són nominatives, personals i intransferibles, i que el personal de control de la Federació Espanyola de Futbol podrà realitzar comprovacions d’identitat en qualsevol de les anelles de seguretat de l’estadi Vicente Calderón.

Els socis que no efectuïn la compra dins del termini marcat perdran el dret de l’entrada.

Recollida d'entrades i desplaçaments

Els dies 12 i 13, s’hauran de recollir les entrades a les taquilles del Club i al mateix temps podran adquirir un dels desplaçaments que s’ofereixen per viatjar a la final de la Copa del Rei a Madrid amb tren o amb autocar.

D'una banda, hi ha l'opció del viatge amb tren AVE, a un preu de 189 euros per als socis, amb sortides des de Barcelona i Girona, i de l'altra també hi ha la possibilitat de desplaçar-se amb autocar a un preu més econòmic, de 39 euros, per als socis del Club. En els dos casos el viatge de tornada s’efectua el mateix dia després del partit.

Per facilitar el desplaçament dels socis que té el FC Barcelona a totes les comarques catalanes, el Club, a més de facilitar una sortida amb tren des de Girona que s’afegeix a la de Barcelona, organitza també per a aquest viatge a Madrid sortides amb autocar des de les quatre capitals catalanes: Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut