Reviu la Champions de fa deu anys amb l’etiqueta #París2006

Reviu la Champions de fa deu anys amb l’etiqueta #París2006

Amb aquest 'hashtag', a Twitter es podrà recordar durant tot aquest 17 de maig la final guanyada contra l’Arsenal ara fa una dècada

Ja fa deu anys de la segona Champions del Barça. Es va guanyar a l’estadi de Saint-Denis, a París, contra un Arsenal que va anar per davant en el marcador durant bona part del partit. Per recordar i rememorar aquella final aquest dimarts 17 de maig els comptes oficials de Twitter del Club duran a terme diferents accions.

D’una banda, s'utilitzarà durant tota la jornada l’etiqueta #París2006. Servirà perquè l’afició pugui comentar i posar en comú els seus records de la igualada final, que va suposar l’inici d’una dècada prodigiosa per al FC Barcelona.

D’altra banda, es farà un seguiment a temps real, com si Twitter retornés al 17 de maig de deu anys enrere. D’aquesta manera, recrearem l’ambient que es va viure durant les hores prèvies, explicarem el partit com si fos en directe i tornarem a emocionar-nos amb els minuts posteriors a la victòria.

Aquesta acció a Twitter, inèdita als canals oficials del Club, vindrà acompanyada per d’altres al Facebook i a l’Instagram del FC Barcelona, que també recrearan una final inoblidable.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut