FC Barcelona – Sevilla FC: El doblet ens espera a Madrid

FC Barcelona – Sevilla FC: El doblet ens espera a Madrid

(21.30 hores, TV3 i Telecinco) Després d’aconseguir la Lliga, els blaugranes busquen la Copa del Rei en una final que els enfrontarà amb el Sevilla al Vicente Calderón

El curs 2015/16 arriba a la seva fi per al FC Barcelona, i ho fa amb tota una final de la Copa del Rei. El conjunt de Luis Enrique s’enfronta amb el Sevilla aquest diumenge amb el títol de la competició del KO en joc. Un títol que, en cas de triomf culer, significaria la consecució d’un altre doblet històric. I és que, després de proclamar-se campió de la Lliga la setmana passada a Granada (0-3), el Barça busca la que seria la 28a Copa del Rei de la seva història. Es destacaria encara més com el Rei de Copes i tancaria una nova temporada d’èxits.

El partit es disputarà a l’estadi Vicente Calderón entre l’actual campió de Lliga, el Barça, i el de l’Europa League, el Sevilla. Dos equips en forma que volen tancar de la millor manera possible una temporada que ja es pot considerar bona. I és que el Barça, abans de la Lliga, ja havia guanyat també la Supercopa d’Europa i el Mundial de Clubs. Així doncs, aixecar la Copa seria posar la cirereta al pastís i sumar un altre doblet.

Culers i andalusos reviuran al Vicente Calderón un duel que ja s’ha disputat tres cops aquesta temporada. De fet, els dos equips completaran un curs capicua. I és que, a banda dels dos partits de Lliga –derrota blaugrana al Sánchez Pizjuán per 2-1 i triomf al Camp Nou per 2-1–, Barça i Sevilla van inaugurar la temporada disputant la Supercopa d’Europa a Tbilissi al mes d’agost. En aquella ocasió, els de Luis Enrique es van proclamar campions en imposar-se 5-4 en un partit boig gràcies als gols de Messi (2), Rafinha, Suárez i Pedro.

Amb tot a Madrid

Per a aquest matx, Luis Enrique podrà comptar amb tota la plantilla al complet, després que Claudio Bravo i Sandro Ramírez rebessin l’alta mèdica. D’aquesta manera, la infermeria blaugrana s’ha buidat i els 24 jugadors estan a disposició del tècnic asturià, que ha decidit endur-se tots els seus homes a Madrid. Així doncs, repeteix la fórmula que ja va utilitzar la setmana passada per al duel decisiu de la Lliga a Granada.

El Sevilla d’Unai Emery, per la seva banda, arriba a la final amb la moral pels núvols, després d’haver-se proclamat aquesta mateixa setmana campió de l’Europa League. El conjunt andalús es va imposar per 1-3 al Liverpool en la final disputada a Basilea i va aixecar el tercer títol consecutiu. Uns dies després, els d’Emery arriben a Madrid amb algunes baixes sensibles. El tècnic basc no pot comptar amb Krohn-Dehli i Tremoulinas, per lesió, ni amb Kolo i Nzonzi, per sanció.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut