Tecnologia i sostenibilitat a les samarretes

Tecnologia i sostenibilitat a les samarretes

Tant la samarreta com els pantalons curts s’han fabricat utilitzant un nou procés que integra teixit de punt simple i doble per millorar la transpirabilitat, l’elasticitat i l’adaptació

El nou equipament del FC Barcelona incorpora la tecnologia Nike AeroSwift, el més avançat de Nike. S’ha utilitzat un nou fil texturat d’alt rendiment que absorbeix la suor de la pell. Tant la samarreta com els pantalons curts s’han fabricat utilitzant un nou procés que integra teixit de punt simple i doble per millorar la transpirabilitat, l’elasticitat i l’adaptació.

Compromís amb la sostenibilitat

Gràcies a la utilització de polièster reciclat, que ofereix un rendiment inigualable i un menor impacte mediambiental, Nike assoleix el seu objectiu d’aconseguir una innovació sostenible en la fabricació de les seves equipacions de futbol.

La samarreta i els pantalons curts de les equipacions estan fabricats amb polièster reciclat, obtingut a partir d'ampolles de plàstic reciclades que es fonen per aconseguir un fil molt fi.

Cada equipació s’ha fabricat utilitzant unes 16 ampolles de plàstic reciclades. Des de l’any 2010, s’han recuperat dels abocadors més de tres mil milions d’ampolles de plàstic que s’han convertit en polièster reciclat, una quantitat suficient per cobrir uns 5.200 camps de futbol.

La roba d’entrenament, fabricada com la de partit

Aquesta temporada el FC Barcelona utilitzarà també una nova gamma de roba d’entrenament amb la tecnologia AeroSwift, que permetrà als jugadors entrenar amb la mateixa velocitat i estil amb què juguen els dies de partit.

Per primera vegada a la història, els jugadors del FC Barcelona s’entrenaran amb una roba fabricada exactament amb el mateix teixit, disseny, característiques de rendiment i tecnologia que l’emblemàtica equipació que utilitzen durant els partits. 

La gamma inclou samarretes, pantalons curts i mitges Strike que incorporen les últimes innovacions presentades per Nike pel que fa a adaptació, comoditat i agilitat. La roba permet als jugadors concentrar-se en el joc, els manté còmodes i secs quan fa molta calor i conserva la temperatura corporal quan fa fred.

[[BOTOGRIS::Els detalls del nou equipament per al curs 2016/17++::http://www.fcbarcelona.cat/futbol/primer-equip/detall/noticia/el-nou-equipament-del-fc-barcelona-per-a-la-temporada-2016-17::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut