L’Aleví A jugarà contra l’Espanyol els vuitens de final de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra signa una primera fase molt bona amb victòries sobre el Deportivo (2-1), Rayo (2-1), Sporting (3-0) i València (3-0)

Hi haurà derbi català als vuitens de final de LaLiga Promises. L’Aleví A jugarà demà contra l’RCD Espanyol per una plaça als quarts de final del torneig que es disputa a la Ciutat Esportiva del Vila-real. El partit es jugarà a les 13.00 hores i l’oferirà en directe Barça TV. El Barça arriba invicte als vuitens de final de LaLiga Promises després de derrotar a la fase prèvia al Deportivo (2-1), Rayo (2-1), Sporting (3-0) i València (3-0) amb una molt bona dosis d’ADN Barça. Reial Madrid-Sevilla, Granada-Sporting, Betis-Alabès, Màlaga-Reial Societat, València-Celta, Vila-real-Las Palmas i Atlètic de Madrid-Deportivo completen el quadre de vuitens de final.

La durada dels partits en aquesta primera fase, 12 minuts per part, ha condicionat molt el joc de l’Aleví A. Els nanos de Marc Serra han començat la jornada imposant-se per 2-1 al Deportivo. Diego Almeida, en una jugada d’estratègia en el llançament d’una falta, ha inaugurat el marcador i Àlex Valle ha fet el 2-0 quan només es portaven jugats cinc minuts. El Deportivo ha reduït diferències i el marcador ja no s’ha mogut fins al final tot i disposar el Barça d’un parell de bones oportunitats. Els nervis del debut s’han vist incrementats encara més quan el Rayo Vallecano s’ha avançat en el segon partit de la primera fase. El Barça ha arribat al descans perdent per 0-1 i ha tingut que posar tota la carn a la graella per guanyar el partit. Ha estat aleshores quan ha aparegut Pablo Páez, Gavi, per fer els dos gols d’una gran bellesa plàstica que li donaven la volta al marcador (2-1).

Una tarda perfecta

El Barça ha començat la tarda de forma impressionant contra l’Sporting. L’Aleví A ha signat un partit al més pur ADN Barça. Futbol control absolut. Gavi ha obert el marcador amb un gol extraordinari per l’escaire i Pablo López ha fet el segon abans del descans en una gran jugada individual. A la segona part, el Barça ha exercit el seu futbol de toc fins que ha arribat un gol espectacular d’Aleix Garrido en una jugada individual on s’ha driblat al porter i ha entrat amb la pilota controlada dintre de la porteria. El segon partit de la tarda ha sigut una altre exhibició del Barça, que ha superat al València amb dos gols d’Àlex Valle i un, el quart de la jornada, de Gavi.