La pretemporada 2016/17 del FC Barcelona començarà el 19 de juliol

La pretemporada 2016/17 del FC Barcelona començarà el 19 de juliol

El primer equip del Barça viatjarà el 25 de juliol a fer l’estada de pretemporada a Saint George’s Park després d’uns primers dies de treball a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El primer equip iniciarà la pretemporada 2016/17 el proper 19 de juliol. La plantilla està citada aquell dia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per fer les proves físiques i mèdiques i tenir una primera presa de contacte abans de l’inici dels entrenaments que començaran a l’endemà.

Els jugadors que disputaran la Copa Amèrica Centenari, Jocs Olímpics i l’Eurocopa s’incorporaran més tard de manera gradual. A mesura que vagin acabant la seva participació en els tornejos començaran les seves vacances i posteriorment s’incorporaran al treball amb els seus companys.

Estada de pretemporada a Anglaterra

L’equip viatjarà el proper 25 de juliol a Saint George's Park, on farà l’estada de pretemporada fins el 30 de juliol. Aquest complex esportiu, ubicat al centre d’Anglaterra, acollirà de nou al primer equip de futbol, repetint l’experiència de la temporada 2014/15, la primera de Luis Enrique a la banqueta. Acabada l’estada, l’expedició es desplaçarà directament a Dublín (Irlanda), on el dia 30 de juliol (19 hores) l’equip jugarà el primer partit amistós de la pretemporada davant el Celtic de Glasgow, en el marc de la International Champions Cup.

Partits amistosos confirmats

A més del partit que es jugarà a Dublín, el dia 30, estan programats dos més, un contra el Leicester, al Friends Arena d’Estocolm (Suècia) el 3 d’agost (20 hores) i un altre contra el Liverpool, el 6 d’agost (18 hores), a l’estadi de Wembley.

Està pendent de confirmar-se la data del Trofeu Joan Gamper, que un any més serà la presentació oficial de l’equip per a la temporada 2016/17, i dels partits de la Supercopa d’Espanya que enfrontarà el FC Barcelona amb el Sevilla FC.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut