El FC Barcelona estrena 'S'ha demostrat! La pel·lícula'

El FC Barcelona estrena 'S'ha demostrat! La pel·lícula'

El documental compta amb els testimonis en exclusiva dels futbolistes Luis Suárez, Rakitic, Bravo i Sergi Roberto i s’estrenarà simultàniament a Barça TV i a la web del club (diumenge, 21.30 h)

Barça TV i la web del FC Barcelona estrenaran aquest diumenge en exclusiva la pel·lícula del doblet. Produïda pel departament d’audiovisuals del FC Barcelona, “S’ha demostrat! La pel·lícula de la temporada 2015/16” repassa en 52 minuts tota la trajectòria del primer equip en aquest curs, des de la gira dels Estats Units i fins a la final de Copa.

El documental compta amb els testimonis en exclusiva de Luis Suárez, Rakitic, Bravo i Sergi Roberto. Les entrevistes són el fil conductor d’un relat cronològic estructurat en 4 actes: el tram inicial de la temporada marcat per les lesions; la ratxa de victòries amb especial atenció al 0-4 del Bernabéu i la victòria en la final del Mundial de Clubs; la crisi de resultats i l’eliminació a la Champions; i el desenllaç de la temporada amb la consecució del doblet. 

La pel·lícula també és un recull de les imatges més espectaculars que ha enregistrat durant tota la temporada l’equip de televisió que segueix sempre el primer equip, i complementa el relat amb els millors fragments de les rodes de premsa d’aquest curs de tècnic i jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut