Movistar Inter – FC Barcelona Lassa: Derrota que dóna pas al factor Palau (5-3)

Els blaugranes cauen a Madrid i tornen a Barcelona amb dos partits de desavantatge en la lluita pel títol de Lliga.

Partit clarament dominat per un Barça que ha lluitat fins a l’últim moment per deixar enrere el primer enfrontament contra Movistar Inter. Tot i així, les ocasions dels madrilenys a la segona part han sentenciat l’enfrontament i ha deixat als blaugrana més lluny del títol de Lliga. La tensió ha crescut a les dues bandes de la pista. Un primer temps marcat per les múltiples faltes ha provocat que els porters tant del Barça com de l’Inter es trobessin en la tasca de protegir el marcador des del doble penal.

Els catalans tenien una gesta clara després d’un primer partit desfavorable. Tot i això, el primer gol (minut 8) ha arribat amb un penal d’Aicardo sobre Ricardinho i que ha transformat Borja, enganyant Paco Sedano.  Per sort, en set segons, Wilde igualava el marcador en una jugada de córner amb Saad.

El Barça ha pujat la intensitat després d’uns primers minuts de desconnexió defensiva. Semblava que dominava el partit fins que una falta de Bateria sobre Ricardinho ha provocat el primer doble penal. Paco Sedano ha salvat el xut de Ricardinho que podria haver estat l’avançament al marcador per part dels madrilenys i Sergio Lozano ha marcat el seu cinquè gol en aquests play-offs amb el primer doble penal dels catalans. El blaugrana ha posat el 3 a 1 al marcador després de desaprofitar dues oportunitats més des del doble penal.

Segona part favorable als madrilenys

Només han fet falta 46 segons perquè l’Inter igualés el marcador 3 a 3, amb gols de Rivillos (mín.31) i d’Ortiz (min.32). Els madrilenys obrien el marcador d’una segona part que semblava molt favorable per als catalans. Les coses s’han complicat per als blaugrana quan Sergio Lozano ha hagut d’abandonar el terreny de joc a causa d’una lesió al turmell. El gol de Darlan a només dos minuts per al final del partit ha obligat al Barça a treure el porter-jugador. Els esforços dels catalans i sobretot de Lozano, que ha tornat a la pista minuts després, han quedat envà amb el gol de Ricardinho a 20 segons del final.

Amb el 2-0 al caseller de la final favorable al conjunt madrileny, ara l’eliminatòria es trasllada al Palau Blaugrana, on el Barça Lassa buscarà igualar la sèrie per tornar a Torrejón en un cinquè partit definitiu.