Andrés Iniesta, el rei dels MVP

Andrés Iniesta, el rei dels MVP

El capità del FC Barcelona va tornar a ser elegit el millor jugador del partit en què Espanya va vèncer la República Txeca i ja ha guanyat aquesta distinció en cinc competicions diferents

Tot i els seus 32 anys el capità del FC Barcelona, Andrés Iniesta, segueix regalant tardes de bon futbol sorgides de la seva innata qualitat. El blaugrana va ser el líder destacat del partit que va enfrontar la selecció espanyola, aquest dilluns, davant la República Txeca. El manxec va portar la batuta del joc espanyol i es va erigir en un dels protagonistes del partit. Iniesta va oferir un recital de passades, canvis de ritme i control del joc per portar la selecció de Vicente del Bosque a la primera victòria de la competició. I és que, a part de dominar el joc i ser la peça angular de l’equip, Iniesta va ser l’artífex de realitzar l’assistència al central blaugrana, Gerard Piqué, perquè aquest marqués el gol del triomf. La seva exhibició, evidentment, va tenir premi i va ser elegit com el millor jugador del partit (MVP). Un premi que el manxec ja està acostumat a col·leccionar a la seva vitrina de distincions individuals.

No és la primera vegada que Iniesta ha aconseguit ser escollit com l’MVP del partit. El capità blaugrana va finalitzar la temporada amb una espectacular demostració de futbol en la final de la Copa del Rei davant el Sevilla i va ser reconegut com el millor de la final. Aquest premi l’acumula ja en cinc competicions diferents, tres amb el FC Barcelona  -Supercopa d’EuropaChampions League i Copa del Rei– i  dos amb la selecció espanyola –Eurocopa i Mundial.

Els més destacats

Els MVP més recordats amb el Barça són a la final de la Supercopa d’Europa davant el Porto el 2011, la final de la Lliga de Campions contra la Juventus a Berlín (2015) i la final de Copa d’aquest any. Amb Espanya va ser escollit el millor jugador en les semifinals de l’Eurocopa del 2008, en la final del Mundial el 2010 amb el seu gol que va donar la primera Copa del Món a la selecció espanyola, així com també de la final de l’Eurocopa del 2012, entre d’altres. Iniesta és el rei absolut dels MVP. Un jugador únic de llegenda que encara fa del futbol una obra d’art. Quin serà el seu següent MVP?

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut