Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja que col·laboren en el projecte ‘T’acompanyem’

Acte d’agraïment als voluntaris de la Creu Roja que col·laboren en el projecte ‘T’acompanyem’

El vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner, i el president de la Creu Roja a Catalunya, Antoni Aguilera, han presidit l’acte d’homenatge i reconeixement als voluntaris d’aquest servei

Aquest dissabte al matí l’Auditori 1899 del Camp Nou ha acollit l’acte d’homenatge que el FC Barcelona ha fet als 79 voluntaris de la Creu Roja que aquesta temporada han col·laborat amb l’Oficina d’Atenció Especialitzada (OAE) del Club, que és la que gestiona i coordina el programa T’acompanyem. El Barça ha volgut agrair la feina dels voluntaris que ajuden en cada partit els socis amb mobilitat reduïda i que tenen problemes per accedir al Camp Nou.

El vicepresident primer del Club i responsable de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, i el president de la  Creu Roja de Catalunya, Antoni Aguilera, han presidit l’acte, com a màxims representants de les dues institucions que col·laboren en el servei T’acompanyem.

També han estat presents a l’acte Pere Jansà, director de l’Àrea Social del FC Barcelona, i Enric Morist, coordinador de la Creu Roja de Catalunya, que han presentat el balanç de la temporada, així com Kenen Terzic, que ha parlat com a coordinador dels voluntaris, i Montserrat Fabregat, que ha donat el seu testimoni com a usuària del servei.

Més d’un miler de serveis

Aquesta temporada el projecte T’acompanyem ha realitzat 1.120 serveis dins l’Estadi i un total de 296 serveis de recollida a domicili i transport adaptat, a més d’altres accions en desplaçaments fora de Barcelona o a la final de la Copa del Rei. En total han estat 79 voluntaris els que han participat durant tota la temporada en aquest projecte de l’OAE.   

Al llarg de les cinc temporades de funcionament d’aquest projecte T’acompanyem s’han efectuat un total de 4.316 serveis, la majoria dels quals al Camp Nou, encara que puntualment també s’ha acompanyat aficionats a altres estadis on el Barça ha disputat partits importants.

Una important tasca social

Per Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, “T’acompanyem és un projecte que compta amb un exèrcit de voluntaris, que té com a objectiu fer felices moltes persones que ja havien renunciat a veure futbol en directe. Un servei que no seria possible sense la motivació i la dedicació dels voluntaris de la Creu Roja”.

El vicepresident del Barça també ha volgut destacar els valors que es mostren amb aquest servei: “Aquest servei és una mostra dels nostres valors, de sensibilitat i de sentiments cap a les persones. És un exemple que el Club és un espai social que escolta les necessitats de les persones. Però, malgrat que nosaltres hi posem l’organització i la infraestructura, sou els voluntaris els que feu realitat el servei T’acompanyem i el somni de moltes persones amb problemes de mobilitat, de poder seguir gaudint del futbol i del seu equip”.

Per la seva part, Antoni Aguilera, president de la Creu Roja Catalunya, també s'ha referit a la gran tasca social del servei: “Per a nosaltres és un orgull col·laborar amb aquest projecte que genera il·lusió i garanteix el dret de les persones amb accessibilitat limitada de poder accedir a un partit de futbol. Amb aquest servei es fa una enorme tasca de dignificació i integració social. Vull agrair als voluntaris que hi col·laboren i al FC Barcelona la tasca de sensibilitat i de compromís que demostren. De ben segur que amb aquesta predisposició podrem dur a terme noves accions i campanyes en el futur”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut