La Croàcia de Rakitic s’adjudica el primer lloc del grup D davant Espanya

La Croàcia de Rakitic s’adjudica el primer lloc del grup D davant Espanya

El triomf de Cròacia (2-1) contra la selecció estatal d’Iniesta, Sergio, Alba i Piqué provoca que Espanya hagi d’afrontar els vuitens de final davant Itàlia

La tercera jornada de la fase de grups de l’Eurocopa està definint les posicions de les respectives seleccions per afrontar la fase d’eliminatòries. En el cas dels partits disputats aquest dimarts, en el grup D, la selecció espanyola ha perdut aquest dimarts contra Croàcia (2-1). Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba i Gerard Piqué han disputat tot el partit sencer, igual que el croat Rakitic. La remuntada protagonitzada per Croàcia deixa el conjunt de Vicente del Bosque com a segon de grup. La selecció estatal jugarà el dilluns 27 de juny (18.00 hores) els vuitens de final davant Itàlia, el primer classificat del grup E.

La Turquia capitanejada per Arda Turan –el blaugrana ha disputat els 90 minuts– ha finalitzat en tercera posició del mateix grup D després d’aconseguir una important victòria contra la República Txeca (0-2). Amb aquest tercer lloc, els turcs opositen a la classificació per als vuitens de final.

L’Alemanya de Ter Stegen –el porter blaugrana no ha tingut participació fins al moment- ha superat Irlanda del Nord (0-1) i ha acabat en el primer lloc del grup C.

L’altre futbolista blaugrana a l’Eurocopa, el belga Thomas Vermaelen, ha d’enfrontar-se aquest dimecres (21.00 hores) contra Suècia, en un duel en què hi ha en joc la segona posició del grup E. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut