Claudio Bravo també jugarà la final de la Copa Amèrica 2016

Claudio Bravo també jugarà la final de la Copa Amèrica 2016

La selecció xilena ha derrotat Colòmbia a les semifinals i, contra l’Argentina, reeditarà el partit decisiu de l’anterior edició de la competició

Per segon any consecutiu a la Copa Amèrica, hi haurà una final entre l’Argentina i Xile. Traduït en clau blaugrana, entre Messi-Mascherano i Claudio Bravo. Perquè aquesta matinada, la selecció xilena també ha fet la feina contra Colòmbia (0-2) i tindrà l’oportunitat de defensar el títol que ja va guanyar en l’edició del 2015.

El conjunt xilè s’ha classificat per a la final gràcies al joc mostrat durant els primers 11 minuts del duel contra Colòmbia, en què Charles Aránguiz (6’) i José Pedro Fuenzalida (11’) han fet els dos gols que han sentenciat aquesta semifinal. El rival no ha pogut reaccionar a aquest inici demolidor, menys encara amb deu jugadors després de l’expulsió de Carlos Sánchez a l’inici del segon període. Tampoc ha ajudat a l’espectacle l’aturada de més de dues hores que ha patit el partit arran d’una forta pluja.

A la represa, la Xile capitanejada per Claudio Bravo, que ha estat titular i ha jugat els 90 minuts, ha aconseguit mantenir el resultat que la porta a una nova final, només dotze mesos després d’haver aconseguit el seu primer títol continental, també contra l’Argentina. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut