Messi:

Messi: "Tant de bo puguem guanyar i gaudir d'aquest moment"

Amb els seus 29 anys recentment estrenats, el crac blaugrana arriba a la final de la Copa Amèrica per segona vegada consecutiva i valora el duel contra Xile

"Cal aprofitar aquesta oportunitat i aconseguir la Copa com sigui". Així ha expressat Leo Messi les seves ganes de guanyar amb l’Argentina la Copa Amèrica Centenario, quan falta poc més d’un dia per a la gran final contra Xile. Ja són tres les finals consecutives amb la seva selecció, però el de Rosario encara no n’ha pogut guanyar cap. Malgrat tot, considera que "és necessari oblidar-se de les finals perdudes i pensar que ara tenim una nova oportunitat".

L'argentí veu un creixement positiu en la seva selecció i considera que "no és el moment de regalar res, perquè estem molt a prop d'aconseguir l'objectiu que vam venir a buscar". En aquest sentit, el blaugrana creu en les possibilitats del seu combinat, perquè “hem estat una selecció molt sòlida durant tota la competició”. "Estem acostumats a jugar finals i no tenim pressió en aquest sentit", ha etzibat. Tot i així, no veu una victòria fàcil i pronostica que "crec que serà una final força igualada, similar a la de l'any passat", en què la Xile del seu company de vestidor al FC Barcelona Claudio Bravo va acabar aixecant el títol de campió.

El que està clar és que, a poc més d’un dia d'aconseguir un dels seus somnis, el màxim golejador de l’Argentina té clar el que vol: "M'agradaria que canviï la història i poder ser campió amb la Selecció".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut