Dani Alves, presentat amb la Juventus

Dani Alves, presentat amb la Juventus

El lateral, que ha jugat les darreres vuit temporades al Barça, “en una etapa que va ser increïble”, va aterrar aquest diumenge a Torí per passar el reconeixement mèdic i signar el seu nou contracte

Dani Alves ja és, definitivament, jugador de la Juventus. El lateral dret, que va ser futbolista del Barça des de 2008 fins al 2016 i que va decidir posar el punt i final a una etapa blaugrana exitosa, ja ha signat la seva vinculació amb el club italià i ha estat presentat oficialment.

Els canals oficials de la Vecchia Signora així ho han retransmès. Primer, enregistraven aquest diumenge l’arribada del brasiler a l’aeroport Caselle, ja que el dilluns tenia programada la revisió mèdica i la signatura del contracte. Un cop complert el tràmit, aquest dimarts s’ha fotografiat, per primera vegada, amb la que serà la seva nova samarreta, amb el 23 a l’esquena, després de fer les primeres declaracions davant dels mitjans de comunicació: “La història de la Juventus em fascina. A més, m’interessa viure una nova experiència en un nou país (...) No sóc una persona acomodada ni una estrella: sóc un gran treballador. L'única obsessió que he de tenir és treballar i intentar divertir els nostres aficionats amb el futbol”.

Dani Alves també ha volgut aprofitar per dedicar unes paraules al FC Barcelona: “Totes les històries tenen un final i cadascú ha de triar quan arriba. La meva etapa al FC Barcelona ha estat increïble i dono les gràcies a tots els que l’han fet possible”. A més, ha elogiat Leo Messi, que recentment ha comunicat que deixa la selecció argentina: “Res disminueix la grandesa d'aquest futbolista. Sap el que representa per al futbol”.

D'aquesta manera ha estat presentat Dani Alves. L’exblaugrana, amb una gran experiència, és el segon fitxatge dels de Massimiliano Allegri per al proper curs, després de confirmar-se la incorporació de Miralem Pjanic, procedent de la Roma.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut