'The Balcony', la terrassa de l'estiu per gaudir del Camp Nou

'The Balcony', la terrassa de l'estiu per gaudir del Camp Nou

El nou espai estarà obert tot el mes de juliol per dinar o sopar amb la família, els amics o en parella al cor del Camp Nou, envoltat de totes les sensacions que ofereix l’Estadi.

Aquest mes de juliol, el FC Barcelona posa en funcionament The Balcony, una terrassa que ofereix a tothom que ho desitgi l’oportunitat única de dinar o sopar molt a prop de la gespa del Camp Nou, amb el terreny de joc i tota la graderia de l’Estadi com a incomparable decorat.

The Balcony s’inaugura aquest divendres 1 de juliol i funcionarà tot el mes, fins al dia 31 de juliol. Aquest nou espai permet gaudir amb la família, amb amics o amb la parella d’un dinar o sopar en un entorn inigualable i molt a prop de les emocions que ofereix aquest escenari, i amb el record de tants moments especials per a tots els aficionats barcelonistes.

A través de Singularis, el càtering d’autor, assessorat pels germans Iglesias, reconeguts empresaris del món de la gastronomia i responsables de restaurants del prestigi de Rías de Galicia, Espai Kru i Casa de Tapas Cañota, The Balcony ofereix una proposta única que destaca per una cuina d’alta qualitat i privilegiades vistes al terreny de joc, a més de permetre gaudir de plats creatius i d’avantguarda.

L’oferta de poder dinar o sopar a l’espai The Balcony representa una immillorable manera d'arrodonir una visita al Camp Nou Experience o senzillament de gaudir d'un àpat en un entorn inigualable.

Per accedir a aquesta terrassa d’estiu, situada en la segona graderia de la Tribuna de l’Estadi, cal utilitzar la rampa situada al costat de la Porta 19 del Camp Nou, i tots els visitants disposen d’aparcament gratuït.

Oferta de dia i de nit

The Balcony, que compta amb el patrocini d’Estrella Damm, estarà obert tots els dies de la setmana entre l’1 i el 31 de juliol, i presentarà dos ambients diferents, de dia i de nit. Dilluns, dimarts, dimecres i diumenges estarà obert de 10 h a 19.30 hores, i els horaris de reserva per dinar seran a les 12.00 h, 13.00 h, 14.00 h, 15.00 h i 16.00 h. Els dijous, divendres i dissabtes, estarà obert de 10 h a 01 de la matinada, i es  poden fer reserves per sopar a les 20.00 h, 21.00 h i 22.00 h.

És possible fer reserva per dinar sense necessitat d’efectuar el Tour Camp Nou Experience. La reserva es pot fer a través del lloc web del Club, a l'enllaç que es troba a sota aquesta informació.

Amb l’oferta del migdia es pot gaudir de la millor cuina tradicional catalana, amb la presentació d’una   carta dividida en aperitius de qualitat, plats per compartir al centre de la taula, les tapes més imprescindibles i plats principals pensant en tota la família. La carta preveu també dos menús de migdia, un de tapes amb maridatge de cerveses Damm (27 euros), i un menú arrosser també amb maridatge de cerveses Damm (35 euros).

A la nit, els sopars es converteixen en una experiència màgica: assaborir una exquisida proposta gastronòmica, molt a prop de les estrelles i en un escenari que presenta una sensació diferent, mes romàntica, i et permet poder gaudir d’una nit d’estiu i sopar allà on brillen les figures del nostre Club.

El sopar de nit consisteix en un exclusiu menú degustació, amb maridatge de cerveses Damm (Estrella Damm, Voll-Damm, Inedit i Bock Damm)  (65 euros).

La terrassa The Balcony et permet gaudir d’una experiència especial i d’unes sensacions úniques que no es poden deixar escapar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut