Dos blaugranes al Campionat d’Europa Juvenil de Tbilissi

Dos blaugranes al Campionat d’Europa Juvenil de Tbilissi

Aleix Porras i Pol Vilaseca seran els representants culers al Campionat d’Europa Juvenil

L’actual recordman europeu dels 400 metres tanques en categoria Juvenil, Aleix Porras, i Pol Vila, que participarà a la prova de Decathlon, són els representants blaugrana al Campionat d’Europa Juvenil que se celebrarà a Tbilissi (Geòrgia) del 14 al 17 de juliol.

Aleix Porras va marcar el millor registre de la categoria ara fa uns dies en parar el cronòmetre en 50 segons i 38 centèsimes al Campionat d’Espanya celebrat a Mataró.

El FC Barcelona, millor equip al Campionat de Catalunya

D’altra banda, el 29 i 30 de juny va tenir lloc el Campionat de Catalunya Absolut a l’Estadi Municipal Joan Serrahima i els atletes blaugrana van tenir una notable actuació. De fet, es van aconseguir 13 ors, 11 plates i 10 medalles de bronze en finalitzar la segona i última jornada. Dels 13 ors, sis les van aconseguir nois i set noies, mentre que de les medalles de plata la distribució va ser set i quatre. Pel que fa a les de medalles de bronze, els nois en van guanyar sis i les noies quatre. A més, els blaugranes van copar el podi en tres proves diferents. Els nois van fer-ho a la prova del llançament de pes i dels 3.000 metres obstacles i les noies van dominar absolutament a la prova del salt d’alçada.

Cal destacar que el FC Barcelona va ser el millor equip dels participants amb 112 punts, seguits de l’AA Catalunya amb 48 i 32 del Playas de Castelló.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut