Canvis en l’estructura de la secció de futbol sala

Canvis en l’estructura de la secció de futbol sala

Andreu Plaza serà el nou entrenador i secretari tècnic del primer equip, mentre que Chus Lahoz assumeix el càrrec de manager general i Jordi Torras serà el secretari tècnic de formació

Nova etapa al futbol sala blaugrana a partir de la temporada 2016/17. El club ha fet oficial els tres noms claus de l’organigrama de la secció a partir d’ara. El nou entrenador i secretari tècnic del primer equip serà Andreu Plaza, dins ara actual tècnic del filial. Abans de la seva arribada al club blaugrana l'any 2011,Plaza havia dirigit dos equips de la màxima categoria, el Gestesa Guadalajara i el Marfil Santa Coloma, ara Catgas Santa Coloma.

Les funcions de manager general les assumeix Chus Lahoz, fins ara responsable del futbol sala formatiu blaugrana. Anteriorment Lahoz havia exercit de delegat del primer equip. I per últim Jordi Torras torna al club com a nou secretari tècnic de formació. Torras, que havia sigut capità del primer equip, va marxar fa dues temporades per acabar la seva carrera esportiva a Itàlia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut