L’Espai Barça s’ha mostrat als socis de Manresa

L’Espai Barça s’ha mostrat als socis de Manresa

Els directius Jordi Monés i Josep Ramon Vidal-Abarca han estat els responsables del Club que han fet la presentació del projecte a l'Espai Plana de l'Om

L’Espai Plana de l’Om ha acollit aquesta tarda a Manresa l’exposició itinerant de l’Espai Barça, que el FC Barcelona està portant a diferents localitats catalanes, amb l’objectiu d’apropar les característiques del projecte als socis de les ciutats o territoris visitats.

La mostra, que compta amb maquetes i explicacions de les més emblemàtiques construccions que configuren l’Espai Barça, ha estat exposada de les 18 a les 21 hores i ha pogut ser visitada pels socis i aficionats de Manresa. Paral·lelament a l’exposició, a cada localitat se celebra una presentació del projecte als socis del territori amb la presència de diferents directius del FC Barcelona.

En aquest cas han estat els membres de la Junta Directiva, Jordi Monés i  Josep Ramon Vidal-Abarca, els representants del Club que han efectuat la presentació del projecte de l’Espai Barça als socis manresans. El membres de la Junta Directiva del FC Barcelona han explicat les característiques principals d’aquesta transformació de les instal·lacions blaugrana, i posteriorment han donat resposta als dubtes i qüestions que els assistents han anat plantejant.

Amb aquesta exposició itinerant i les seves respectives presentacions pel territori, el FC Barcelona pretén continuar amb la difusió de l’Espai Barça, després d’haver-se presentat els projectes guanyadors del concurs d’arquitectura del Nou Camp Nou i del Nou Palau Blaugrana, i de l’èxit de l’exposició permanent ubicada a la Sala París del Camp Nou, que ja ha estat visitada per més de 112.000 persones i que estarà oberta fins al 31 de juliol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut